Het volume van je Beats Solo Buds resetten

Werk je iPhone bij naar versie 17.6 of hoger. Eventuele problemen met de volumeregeling zouden dan opgelost moeten zijn.

Als je om wat voor reden dan ook je iPhone niet kunt bijwerken naar de nieuwste software en het volume nog steeds laag is, doe je beide oordopjes minimaal twee minuten in de case met het deksel gesloten.

Deze stap moet je mogelijk herhalen als het probleem niet meteen is opgelost.